Let’s travel together.

Kereta Sewa Kota Bharu Murah | Kompak – Sedan – MPV – Van – Mewah

1,198

Anda mencarai perkhidmatan Kereta Sewa Kota Bharu Yang Murah?

Kereta Sewa Kota Bharu Murah 0167508833Kota Bharu merupakan salah satu daerah yang terdapat di negeri Kelantan Darul Naim dan juga adalah daerah yang sering menjadi tumpuan orang ramai kerana ia merupakan  satu destinasi perlancongan yang mempersonakan.

Negeri yang juga dikenali sebagai negeri Cik Siti Wan Kembang ini menawarkan pelbagai keistimewaannya yang tersendiri seperti masakan orang Kelantan, tempat yang menarik dan budaya yang unik di negeri ini. Kota Bharu ialah ibu negeri Kelantan dan bandar ini mula dibuka pada pemerintahan Sultan Muhammad ke 2. Kota Bharu juga di gelar sebagai Bandaraya Islam kerana bercirikan Islam atas dasar sejarahnya.

Kereta Sewa Kota Bharu Murah
Menara Rehal: Dataran Al-Quran Kota Bahru, Kelantan. Photo Kredit: saadsuhairiphotography

Banyak tempat menarik yang boleh dikunjungi di sini antaranya ialah Masjid Sultan Ismail, Pasar Besar Kota Bharu, Gelanggang seni yang juga merupakan tempat kegiatan kesenian dan kebudayaan dan anda juga boleh melihat sendiri cara penghasilan  batik di negeri ini. Jadi memang tak cukuplah kalau datang melancong ke sini sehari sahaja kerana pasti anda tidak akan puas berjalan ke tempat – tempat menarik di negeri ini. Anda tidak perlu risau tentang penginapan anda kerana di sini memang terdapat banyak hotel, resort dan homestay yang disediakan di kawasan Kota Bharu ini.

Kereta Sewa Kota Bharu Murah

Bagi pelancong yang tidak mempunyai kenderaan untuk melancong di daerah ini, anda tidak perlu bersedih hati mahupun risau, kerana di sini banyak perkhidmatan kereta sewa yang disediakan untuk memberi kemudahan buat anda semua. Saya pasti, anda mesti mahukan kereta sewa yang berpatutan bagi mengurangkan bajet percutian anda.

Kereta Sewa Kota Bharu Starex

Perkhidmatan Kereta Sewa Kota Bharu Murah

Terdapat banyak perkhidmatan kereta sewa yang disediakan di Kota Bharu ini untuk para tetamu yang datang melancong ke sini dan yang pastinya harga kereta sewa yang ditawarkan adalah sangat berpatutan . Anda boleh menggunakan kereta sewa ini untuk melancong, menziarahi sanak saudara dan macam –macam lagi. Banyak syarikat yang menyediakan perkhidmatan kereta sewa dan anda sendiri boleh pilih jenis kereta sewa yang anda inginkan.

vellfire Kereta Sewa Pandu Sendiri Kelantan

Keistimewaan Perkhidmatan Kereta Sewa di Kota Bharu Ini

Banyak keistimewaan yang disediakan oleh syarikat kereta sewa di Kelantan ini yang menyebabkan ramai pelanggan berpuas hati dengan perkhidmatan yang disediakan. Antara kelebihan yang boleh anda perolehi jika menyewa kereta di syarikat ini ialah :

1. Khidmat Penghantaran

Bagi pelanggan yang ingin membuat tempahan kereta sewa anda tidak perlu risau kerana pasukan kereta sewa Kota Bharu ini akan menghantar kereta yang ditempah ke lokasi anda. Jadi di sini anda dapat menjimatkan masa kerana anda tidak perlu mencari lokasi syarikat ini dan ia sangat memudahkan perjalanan jadual pelancongan anda bersama seisi keluarga.

2. Selesa dan Bersih

Syarikat kereta sewa Kota Bharu ini sangat menitikberatkan keselesaan para pelanggannya dan akan sentiasa menjaga kebersihan kereta yang diberi sewa. Mereka akan mencuci kenderaan sehingga bersih sebelum diserahkan kepada pelanggan mereka. Selain itu, kereta ini juga akan diselenggara mengikut jadual yang telah ditetapkan bagi memastikan kelancaran perjalanan para pelanggan yang menyewa kenderaan dari syarikat ini. Jika ada apa – apa yang berlaku pada kenderaan yang disewa, anda jangan risau kerana pihak syarikat akan datang membantu anda.

3. Khidmat Pelanggan 24/7

Anda tidak perlu risau jika berlaku sebarang kejadian yang tidak diingini pada kenderaan yang disewa kerana anda boleh menghubungi call center syarikat di talian +6016-7508833 pada bila – bila masa sahaja dan mereka juga menyediakan perkhidmatan menunda kenderaan 24 jam. Jadi di sini anda tidak perlu risau kerana anda tidak mengambil risiko yang merbahayakan keselamatan anda dan keluarga kerana segala kerosakan kenderaan yang disewa akan ditanggung oleh pihak syarikat.

4. Layanan Mesra Dan Professional

Sudah semestinya layanan dan perkhidmatan yang ditawarkan adalah sangat ohsem kerana pekerja – pekerja syarikat kereta sewa ini dilatih untuk sentiasa ramah dengan semua pelanggan yang datang menyewa kereta. Anda juga dapat melihat bagaimana mereka menghormati para pelanggannya dan pastinya anda tidak akan berasa kekok ketika berurusan dengan pasukan kereta sewa Kota Bharu ini.

Kereta Sewa Mewah Kota Bharu

Terdapat beberapa keistimewaan yang ditawarkan oleh syarikat kereta sewa di Kota Bharu ini antaranya anda tidak perlu risau untuk menyewa kenderaan melalui syarikat ini kerana ramai pelanggan yang telah menyewa kenderaan daripada syarikat ini dan mereka sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan.

Kereta Sewa Kota Bharu Golf

Kereta yang diberi sewa ini akan dicuci sehingga bersih dan wangi sebelum diberikan pada pelanggan. Selain itu, kereta ini juga diselenggara dengan baik dengan mematuhi jadual yang ditetapkan dan yang paling penting kesemua kereta sewa ini mempunyai roadtax. Jadi anda boleh melancong ke Kota Bharu ini tanpa perlu risau tentang keadaan kereta sewa ini.

Jenis Kereta dan Harga Yang Ditawarkan

Anda boleh memilih sendiri kenderaan yang menarik perhatian anda dan seisi keluarga  untuk gunakan semasa melancong ke Kota Bharu ini. Yang paling penting anda sangat berpuas hati dan selesa dengan kereta yang dipilih. Terdapat beberapa jenis kereta yang boleh anda sewa melalui syarikat kereta sewa ini. Di bawah adalah senarai kereta yang boleh anda jadikan pilihan untuk diguna sewaktu bercuti di negeri Kelantan ini.

Model Kereta Kelas Harian
(RM)
Minggu
(RM)
Bulan
(RM)
 Produa Viva (A) A 110 600 1500
 Volkswagen Golf TSI (A) C 350 2500 5000
 Produa Axia (A) A 120 650 1800
 Produa Axia SE (A) A 130 700 1900
 Proton Saga FLX (A) A 140 700 1900
 Produa Myvi (A) A 130 700 1900
 Produa Myvi X (A) A 140 750 1980
 Produa Myvi SE 1.5 (A) A 150 800 2000
 Produa Bezza Advance (A) A 150 800 2000
 Produa Alza (A) B 180 1100 2500
 Nissan Almera (A) B 200 1100 2700
 Hyundai Starex Royale (A) C 550 2800 7000
 Toyota Vellfire (A) – Standard C 600 3000 8000
 Toyota Vellfire (A)
Full Specs (Pilot seat, electric seat, sunroof and moonroof)
C 700 3500 9000
 Exora CFE Bold (A) B 250 1300 3000
 Ford Spectron (A) B 180 1100 2500
 Nissan Urvan (M) B 350 2500 5000
 Toyota Hiace (M) B 350 2500 5000

Apa Kata Pelanggan Kereta Sewa Murah Kota Bharu

Ramai pelanggan yang berpuas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan oleh syarikat kereta sewa Kota Bharu ini dan ini diperkukuhkan lagi dengan testimony pelanggan yang telah menggunakan kenderaan sewa melalui syarikat kereta sewa Kota Bharu. Di bawah terdapat beberapa testimoni dari para pelanggan yang boleh anda lihat untuk memberi jaminan yang anda tidak akan rugi malahan akan berpuas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan oleh syarikat ini.

testimoni 4 kereta sewa kelantan testimoni 3 kereta sewa kelantan testimoni 2 kereta sewa kelantan testimoni kereta sewa kelantan

Jom Tempah Kereta Sewa Kota Bharu Sekarang !

Syarikat ini juga ada menawarkan diskaun dan promosi khas untuk para pelanggan tetap mereka. Anda juga boleh melihat sendiri testimoni dari pelanggan yang telah menyewa kereta dari syarikat ini. Pastinya anda akan lebih berkeyakinan setelah melihat sendiri respon positif dari orang ramai tentang khidmat kereta sewa dari syarikat ini.

Kereta Sewa Kota Bharu Kelantan

Bagi mereka yang berhajat untuk menyewa kereta sewa di Kota Bharu ini anda bolehlah ke alamat:

Syarikat kami boleh dihubungi melalui.

Alamat:

Go Rocket Travel and Tours sdn bhd

PT695 Jalan Bakti,

Bazar Dua Tingkat, Tapak Kereta Sewa Machang

18500 Machang. Kelantan

Tel: 016 7508833

website : www.roketholidays.com / www.roketleisure.com / www.keretasewakelantan.co

Leave A Reply

Your email address will not be published.