Let’s travel together.

Kereta Sewa di Kelantan – Perkhidmatan 5 Bintang dengan Harga Berpatutan

790

Advertorial: Perkhidmatan Kereta Sewa di Kelantan

Hotel Murah di KelantanSalah satu negeri yang menjadi tumpuan warga tempatan untuk bercuti dikala musim cuti sekolah atau cuti pendek adalah Negeri Kelantan. Kelantan Darul Naim – juga dikenali sebagai negeri Cik Siti Wan Kembang atau Serambi Mekah merupakan satu destinasi pelancongan yang mempesonakan.

Peniaga wanita Pasar Siti KhadijahNegeri yang terletak di pantai timur Semenanjung Malaysia ini menawarkan pelbagai keseronokan percutian. Menikmati keindahan pantai, beraneka jenis makanan yang lazat dan murah, membeli belah di Pasar Siti Khadijah yang dikuasai oleh peniaga wanita, membeli belah berdekatan dengan sempadan Siam (kawasan bebas cukai rantau panjang)  atau tempat membeli belah lain seperti Wakaf Che yeh dan juga Bukit Bunga.

Selain itu, anda juga boleh melawat tempat-tempat bersejarah, dan melawat perkampungan orang Siam dan patung Budha adalah antara aktiviti yang boleh dilakukan sepanjang percutian di Kelantan.

Patung buddha Kelantan

Jika anda telah membuat keputusan untuk menjadikan Kelantan sebagai destinasi percutian yang seterusnya, maka lebih baik anda membuat persiapan terlebih dahulu agar perjalanan anda di bandar ini akan menjadi lebih lancar. Antara perkara – perkara yang anda boleh lakukan termasuklah menempah penginapan, mengambil pakej pelancongan dan juga menempah kereta sewa.

Sekiranya anda ingin melawat tempat – tempat menarik di Kelantan atau ingin merasai keenakan masakan Kelantan, maka ia adalah lebih baik untuk anda mendapatkan perkhidmatan kereta sewa untuk memudahkan anda bergerak dari satu tempat ke tempat yang lain. Sekiranya anda memerlukan perkhidmatan kereta sewa yang termurah di Kota Bharu, Kelantan, anda boleh mendapatkan servis dari Go Rocket Travel and Tours Sdn Bhd. Mereka menyediakan perkhidmatan kereta sewa yang terbaik, dijamin akan memuaskan hati anda.

Kereta Sewa di Kelantan – Perkhidmatan 5 Bintang dengan Harga Berpatutan

Go Rocket Travel & Tours Sdn Bhd menyediakan perkhidmatan kereta sewa untuk pelanggan individu dan korporat sama ada rakyat tempatan atau dari luar negara di seluruh Malaysia.  Kereta boleh disewa secara harian, mingguan atau bulanan.

Kereta Sewa Kelantan Kota Bharu MachangSelain itu, mereka juga menawarkan perkhidmatan pemandu terlatih, dengan harga yang berpatutan. Pemandu terlatih ini akan memandu anda ke mana-mana sahaja yang anda kehendaki, pada masa yang sama, memastikan anda selesa dan sepanjang perjalanan.

Kenapa Ramai Memilih Go Rocket Travel Sebagai pilihan Kereta Sewa di Kota Bharu

Kereta Sewa di Kota BharuRata- rata pelanggan yang pernah menggunakan khidmat Kereta Sewa Kota Bharu (Go Rocket Travel and Tours Sdn Bhd)  ini rata-rata sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan. Respon positif dari pelanggan boleh di lihat Laman Facebook rasmi mereka. Antara kelebihan kereta sewa Kelantan adalah:

  • Kereta yang baru sahaja – Rata-rata kereta adalah dari tahun 2016 dan keatas.
  • Semua kereta mempunyai insurans dan dilindungi sekiranya berlaku kemalangan.
  • Khidmat towing seluruh sememnanjung Malaysia jika berlaku kecemasan atau breakdown, hanya hubungi no hotline mereka di 016 750 8833
  • Dibasuh terlebih dahulu supaya bersih, wangi dan selesa sebelum disewakan.
  • Semua kereta diselenggara Aircond mengikut jadual, jadi anda memandu dengan keadaan nyaman dan selesa dengan semua kereta ada tinted
  • 24 jam bantuan kecemasan akan diberikan sekiranya berlaku perkara yang tidak diingini
  • Pengembalian deposit sekiranya telah memulangkan kembali kereta yang disewa (jika tidak ada masalah)
  • Mempunya staff-staf yang berdedikasi, jujur, amanah dan ramah
  • Yang paling penting adalah harga yang ditawarkan sangat berpatutan.

Senarai Harga Kereta Sewa di Kelantan

Kereta Sewa Di KelantanGo Rocket Travel and Tours menawarkan pelbagai jenis kenderaan untuk disewa sesuai dengan keperluan dan kehendak pelanggan. Kenderaan yang ada terdiri dari semua jenis kategori iaitu kereta kecil kompak, kereta sedan, kereta untuk keluarga MPV, Van untuk muatan ramai dan juga kereta-kereta mewah seperti Toyota Alpard, Vellfire, BMW dan juga Mercedes. Senarai kereta yang ada untuk disewa dari kereta sewa port dickson boleh dilihat dibawah ini.

Kereta Jenis Kompak dan Sedan

Kereta Sewa Kota Bharu KelantanKereta jenis kompak dan sedan merupakan kereta yang amat popular di kalangan rakyat Malaysia dan juga permintaan tinggi dari pelanggan Go Rocket Travel and Tours seperti kereta Perodua Myvi dan Perodua Axia. Ianya amat sesuai untuk perjalanan pendak dan yang paling penting kenderaan jenis ini amat menjimatkan petrol. Bagi kelas sedan, kereta sewa di Kelantan ini menawarkan kereta jenis Mazda 2, Perdoua Bezza dan juga Proton saga dan ianya sesuai bagi yang memerlukan bonet untuk mengisi beg dan barang -barang.

Model Kereta Harian
(RM)
Minggu
(RM)
Bulan
(RM)
 Produa Viva (A) 110 600 1500
 Produa Axia (A) 120 650 1800
 Proton Saga FLX (A) 140 700 1900
 Produa Myvi (A) 130 700 1900
 Produa Myvi SE 1.5 (A) 150 800 2000
 Produa Bezza Advance (A) 150 800 2000
 Mazda 2 (A) 200 1100 2700

Kereta Jenis MPV

MPV Sewa Machang Kelantan ExoraSelain kereta jenis kompak dan sedan, Kereta Sewa Port Dickson menawarkan jenis kereta MPV untuk disewa. Kereta jenis ini amat sesuai untuk keluarga kerana ianya mempunyai 7 tempat duduk dan agak selesa untuk family.

Model Kereta Harian
(RM)
Minggu
(RM)
Bulan
(RM)
 Produa Alza (A) 180 1100 2500
 Toyota Innova (A) 350 2500 5000
 Exora CFE Bold (A) 250 1300 3000

Kenderaan Sewa Jenis Van

Van Sewa machang Kelantan Toyota HiaceDengan Kereta Sewa Kota Bharu, Kelantan ini, terdapat juga jenis kenderaan sewa seperti van yang mempunyai tempat duduk yang ramai dan luas untuk 10 seater, 12 seater dan juga 14 seater. Bagi yang ingin merasai keselesaan dengan muatan ramai, lebih baik menyewa kereta jenis Hyundai Starex yang berfungsi seperti Van tetapi memberikan keselesaan untuk penumpang dan juga pemandu.

Model Kereta Harian
(RM)
Minggu
(RM)
Bulan
(RM)
 Hyundai Starex Royale (A) 550 2800 7000
 Nissan Urvan (M) 350 2500 5000
 Toyota Hiace (M) 350 2500 5000

Kereta Mewah VVIP

Kereta Sewa Mewah Kota BharuPelanggan yang inginkan kereta kereta mewah juga boleh menyewa dan mengambil perkhidmatan dari kereta sewa di Kelantan ini. Go Rocket Travel and Tours menawarkan pelbagai jenis kereta mewah untuk disewa termasuk dari model BMW, Mercedes dan Model mewah yang popular seperti Toyota Vellfire dan Toyota Alphard. Untuk sesetengah model tidak dapat disenaraikan boleh merujuk kepada En Ismail (0167508833) untuk urusan rundingan harga atau tempahan.

Model Kereta Harian
(RM)
Minggu
(RM)
Bulan
(RM)
 Toyota Alphard(A) – Standard 600 3000 8000
 Toyota Vellfire (A) 700 3500 9000

 

Tempah Kereta Sewa Murah Kota Bharu, Kelantan Sekarang

Kereta Sewa Kota Bharu Murah 0167508833Oleh itu, apa tunggu lagi. Bagi yang tercari-cari kereta sewa di area Kota Bharu, Machang dan seluruh Kelantan boleh terus menghubungi En Ismail di talian 01675088330.

Untuk alamat penuh dan tempahan boleh rujuk alamat dibawah:

Alamat Kota Bharu

Go Rocket Travel and Tours Sdn Bhd (1207997-M(KPL/LN4615)

Kereta Sewa Kota Bharu
Lot 13030 Kg Bharu Kutan ( Belakang Kdai Tayar )
Jalan Pasir Pekan ke Pasir Mas, Pasir Pekan
16250 Wakaf Bharu
Kelantan

Alamat Machang

PT695 Jalan Bakti,
Bazar Dua Tingkat, Tapak Kereta Sewa Machang
18500 Machang
Kelantan

Phone: +60167508833
Email: gorocketholidays@gmail.com

Untuk Sebarang Tempahan boleh Hubungi:

En. Ismail | Perkhidmatan Kereta Sewa di Kelantan

Telefon / WhatsApp :  016 750 8833 | Link WhatsApp

Laman web:  www.keretasewakb.com | keretasewamachang.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.